Babybloomer

 Posted by at 11:48  Bleietruse
jun 162017
 

IMG_0877

Jeg ble gjort oppmerksomhet her om dagen fra en sygruppe på facebook at mønster Baby Bloomer str.62-74 og 80-104 var størrelse forskjell. Str. 62 var nesten like stor som str. 80. Jeg må innrømme at etter mønstrene var ferdig sammeligne jeg ikke støørelse siden ved siden, siden bloomer passe så fint til de jeg sydde til.
Tusen takk for dere gjorde meg oppmerksom på det, dere er gull å si i fra. Det betyr dere bryr seg om det jeg gjøre 🙂

Beklager så mye, jeg er kjempe lei meg om jeg har forrvirret noen. Liken under er ny mønster og jeg går ut ifra målene fra mønster str.80-104.
Baby Bloomer str.50-98

Jeg har to sybeskrivelse ene var med litt ekstra ruffse på beinkanten og livkanten, den kan du finne HER. Sybeskrivelse nummer to er mer standar og den kan du finne HER.

IMG_6234IMG_0883

Denne mønster er ferdig for noe minutter siden så jeg har ikke anledning å sy den enda, Får gjøre det til helgen. Dere får tester ut for meg, sier gjerne i fra om noe ikke stemme så retter jeg opp mønstrene med en gang. Jeg tok bort den største størresle og begynner i fra str.50. Synes disse bloomer er så søt på de minste babyer.

IMG_0885

IMG_6213

IMG_0886

IMG_6192

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook