Evig prosjekt

 Posted by at 15:07  genser, strikker
nov 302016
 

IMG_6591

Den evig prosjekt, det er derfor jeg ikke like å strikke noe i store størrelse. Blir aldrig ferdig og motivasjonen er ikke altid der, men må får det unna. Nå har jeg sniket med inn noe små prosjekter inn i mellom for å variere litt. Genseren blir det, tar bare litt lengere tid enn det jeg har beregnet. Oppskriften er fra Sandnes garn, hefte Tema 26  og oppskrift nr. 7, Genseren har fine mønster, elsker den. Har strikket denne oppskrift til mannen min, denne er min andre genser.

IMG_6692

IMG_6852

IMG_6855

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook