Gavestrikk

 Posted by at 08:58  emelineboblejakke, jakke, strikker
nov 252016
 

IMG_7184

IMG_7190

I måned igjen så er det JUL, vet ikke om jeg rekker og strikker alt det jeg har på listen. Hvertfall Emelineboblejakke er ferdig og har en shorts på pinne, så fort den er ferdig så kan jeg huke av en julegave på listen. Når jeg tenker om kanskje jeg kan strikke en boblelue i tilleg så det matche både jakke og shortsen, har jo trots alt litt restgarn til overs.

Emelineboblejakke er min egen oppskrift som kan finne HER.

IMG_7199

IMG_7185

IMG_7201

IMG_7194

IMG_7202

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook