Snart av pinne

 Posted by at 08:28  jakke, strikker
nov 202016
 

IMG_6799

Jakken er et ønske fra kusine, hun etterlyse en jakke til hennes lillemor, en jakke i nøytral og klassik som kan bruke til hverdag  og som til fest. Det utfordring liker jeg. Vi kom på til slutt hvit er farget som lett å kombinere med andre klær. Gleder meg og viser til kusine resultatet. Tror hun kommer å like denne. Jakken er snart ferdig og skal overleverer denne helgen. Skal passe på og knipse noe bilder når lillemor prøve jakken.

IMG_6792

IMG_6784

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook