Enkel genser

 Posted by at 07:43  genser
nov 042016
 

IMG_4240-3

Utrolig at barna kan vokse det mye i et år. Minste mann trenger ny genser til vinteren, og denne genseren strikket jeg i sommer. Det er på tid å finne fram  genseren, høsten begynner nå på ordentlige.   Gutten min ønsket ikke noe mønster eller ikke noe som hels på genseren. En helt enkelt som går til alt. Grått og blått var noe farger jeg strikket mye, denne genseren var egentlig restgarn fra oliker prosjekter. Grått garn var fra olike partier, farger var så like at man kan ikke ser så stor forskjell på første øyekast

IMG_4245-3

IMG_4246-3

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook