Rest fest

 Posted by at 07:30  genser
jun 082016
 

IMG_3373-2

Vanligvis liker jeg ikke strikke kun glattstrikk, det kjeder meg ihjel. Mistet ofte motivasjonen og strikket videre, men for et par ikke var det ikke så dumt og strikket glattstrikk da synet mitt svikt. Gutten har alltid ønsket en genser med IKKE noe mønster, men det var så kjedelig å strikke noe sånne. Så litt mønster på ermer får jeg lov å strikke. Ja, mine barn har stor mening når det gjelder klærne jeg lager til dem . For de vet mamma kan sy mamma kan strikke 🙂 Dette prosjektet har jeg utsatt tils nå som plutselig  var ikke dumt og strikket allikevel. En rett og en vrang kan kreve masse konsentrasjon når øyene var ikke normal.

Genseren strikket i Karisma 44-lysgrå, garnet var rester fra olike prosjekter, og derfor var ikke fra samme serienummer. Her har jeg 3 forkjellige serienummer, siden garnet hadde ikke så mye farge forskjell så jeg jeg satset på ingen la merket til om jeg ikke sa noe.  Måtte brukte også litt blå for å bryte den kjedelig grå farger.

IMG_3374-2

  One Response to “Rest fest”

  1. Så fint det kommer att bli, även om det inte är samma bad på garnen, jag gillar dina Pastell romer, så söta.
    Önskar dig en trevlig dag

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook