Pastell romper

 Posted by at 10:29  romper
jun 072016
 

IMG_3455-2

Skulle bare innom Europris og kjøpte luftmadrass, men så klart luftmadrassen lå ved siden av garnhyller. Hvordan kunne jeg la være og titte på disse hyllene 🙂 Jeg falt helt på denne pastell farger, fargen var mye penere i virkelighet. Har ikke strikke babyull fra Europris tidligere så var litt usikker om jeg burde kjøpt eller ikke, siden farger var så nydelig så måtte jeg kjøpt og testet ut garnet.

IMG_3456-2

Garnet var myk og deilig, greit og trikket med. Vet ikke om den vil holde fasongen etter vask, det skal jeg prøve. Litt usikker om jeg har lyst å kjøpe igjen dette garnet for jeg fikk ikke det resultatet jeg håpet for. Kan nå krysset ut at jeg har prøvd babyulll fra Europris fra listen min.

IMG_3460-2

IMG_3462-2

IMG_3451-2

  One Response to “Pastell romper”

  1. Så fine ting vil printe toppen ud
    Men kan ikke skrive udskriv

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook