jun 062016
 

Capture

Sakte men sikker Bellakjole er i gang, dette er et av mitt største mønster som lager i digital. Total var det 23 ark, så har lagt ned en del timer tegnet alle linjene. Selv om jeg prøvd og rettet opp og tegnet om linjene, men som sagt det var ikk lett. Mønsteret så forsatt veldig frihåndtegnet enn digital.  Men men, det får være så. Dere som sy dette mønsteret få hjelpe til og finpusse linjene.

Capture4

Forrige innlegget spurte jeg om hvilket størrelse ønkser dere jeg skal tegne opp, det endet opp med mang ønsker fra str. 122. siden min lille jenta bruke str.152 så tegnet jeg til fra str. 122-152. Mindre størrelse tegner jeg etterhvert om forspørsel er stor nok. Det positiv med dette mønsteret er du kan sy som kjolen eller kun skjørtdelen. To mønster i ett. Kjolen kan sy i jersey (strech stoff), men også i vanlig stoff. Om du sy i vanligstoff må huske gå opp en størrelse pga det er ikke noe strech i sateng, chiffong, viscose, bomull……………….., men da må du ha glidelås enten bak eller på siden.

IMG_3129-2

Her er kjolen jeg sydd til min lillemor. Over er kjolen sydd i jersey og under er 17.mai kjole i paljet, chiffon og  foret med sateng.

IMG_3239-2

  One Response to “Bellakjole in progress”

  1. Jeg ønsker veldig gjerne mønster i 98 104 110 og 116.det var superfint ;))

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook