Instagram #vivtra

 Posted by at 07:36  Ukategorisert
jun 042016
 

image

Det er to steder som jeg henter mye inspirasjonen i fra, det er Pinterest og Instagram. Jeg har konto på begge sidene, men er mye mer aktiv på Instagram. Legger ut bilder dagelig, og nyligen tikker det over 2222 følgerer på Instagram. Jeg ser det begynner og kommer inn nye bilder med #vivtra av nydelig plagg som dere sy og strikke etter mine mønster og oppskrift. Det er kjempe gøy  se jeg inspirert mange, gøy å se så mange olike resultatbilder.

Tusen takk til alle mine følgere, takk til dere som deler bilder med meg. Dette er min belønning av alle jobben jeg legger ned på oliker sømmønster og strikkeoppskrifter.

image

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook