mai 112016
 

IMG_1211-2

Det var utrolig varmt og deilig igår, har bare lyst sitter ute og nyte solen i går ettermiddag. Et par action bilder av lille Eileena i luftig Annatunika og bloomer som jeg tok noe dager siden. Det blir helt sikker flere sånne topp til henne og til min lillemor.

IMG_1226-2

Sommerferie er i boks, så er i full gang med sommerklær til lillemor og lillebror som skal fylle opp kofferten til ferie. I år skal jeg sy en del shorter til lillebror, plutselig alle shortsene jeg sydde til han ble for lite. Lillemor selvklart får en del nye kjoler

IMG_1251-2

IMG_1235-2

IMG_1248-2

IMG_1245-2

 

IMG_1256-2

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook