Engelsk blonde

 Posted by at 07:38  anna tunika, Bleietruse
mai 032016
 

IMG_0891

Denne antrekk passer ikke akkuratt idag, når det blåser og regn her på østlandet. Har sjekket værmeldig på yr.no, til neste uke meldt fint og varm helt opp til 20 grader. Vet ikke om man kan stole på det, det er håp. Vi få krysse på finger at vi kan legge bort vinterjakke og tar fram solbrikker 🙂

IMG_0892

Jeg fant denne Engelsk blonde stoff bit på restbord på Stoff og Stil nesten 2 år siden, den gangen planen var å sy en kjole, men jeg klarte ikke tegnet noe modell som passer til dette stoffet. Hva enn jeg tegnet så endet opp med kjolen må forres, det er noe jeg ikke har lyst til. Stoffet er så fint og luftig, så Anna tunika passer fint til noe lignende stoff som dette.

Jeg kan tenker med dettet settet passer også fint til 17.mai antrekk. Med en strikkejakke og strømperbukser er lillemor kjempe søt i dette settet.
Mønster og framgangsmåte til Anna tunika i str. 74-104 finner du HER og Baby bloomer i str. 62-74 HER og i str.80-104 HER.

IMG_0898

IMG_0904

IMG_0897

IMG_0902

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook