April

 Posted by at 07:50  action bilder
mai 012016
 

2016-04-27

Har aldrig jeg har hver så effektiv, kreativ og produktiv måned. Jeg har sydd og strikket som en galing, og masse kreasjon ble født. Siden jeg ikke sydde mer på bestillinger så har jeg mye tid til overs at jeg har mulighet og lager flere fremgangsmåte og oppskrifter. I April har jeg laget Anna tunika , bloomer og Eileenaromper mønster og fregangsmåte og i strikke fronten har jeg Enkelhullmønster jakke, hjertevognpynt, halsen og Eileenafoldskjørt. Det var ikke så værst. Jeg har flere fremgangsmåte på lur, mønstrene er ferdig så det jeg trenger er litt sol og tid til innlegget.

2016-04-271

I tillegg til mine kreativ produkter så har jeg også et par fotosession, disse små sjarmtroll er så skjønne.

2016-04-191

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook