4 mnd fotoshoot

 Posted by at 07:22  action bilder, jakke
apr 282016
 

IMG_1274-2

IMG_1357-2

IMG_1276-2

Forrige uke tok jeg litt bilde av min lille 4mnd nevør. Han var blid hele fotosession, men denne gangen var ikke så samarbeidsvillig. Hver gang jeg tok opp kameraen så sluttet han og smilte, lå bare der og så på meg 🙂 Så rart at et barn kan kjenne igjen et gjenstand og reagerer helt annerledes når han kjenner igjen tingenen. Vi  fikk tilslutt mange fine bilder og kusine var fornøyd også.

Brukte litt tid å lage dette settet til fotoshoot. Bloomer var fort å sy, for stoffet har jeg liggende, en liten rest fra forrige prosjekt. Jakken til bloomer var der i mot tok litt lengere tid. Tanken min var å strikke en unisex jakke som passer begge skjønn så neste man kan også arve.S ynes antrekket var fulltreffet 🙂 Håper 17.mai blir ikke så kjempe kald så han kan bruke settet. Mangle kanskje en lue eller en kyse……. hmmm… tror vet hva jeg skal strikke til han til neste gangn vi møtes 🙂
Mønster og fremgangsmåte til Bloomer i str. 62-74 finner du HER og strikket hullmønsterjakke finner du HER.

IMG_1361-2

IMG_1277-2

IMG_1366-2

IMG_1282

IMG_1364-2

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook