apr 262016
 

IMG_1777-2

IMG_1785

IMG_1753-2

Vet ikke om jeg tør og sier Spring in the air. Det er fremdeles veldig kald selv om vår tegn er der. På søndag var skikkelig vær sving, Tidlig på dagen var snødd, så regn deretter hagle og til slutt sol. Ikke så rart man lett og bli syk i det været.

Jakken strikket jeg med Merino Extra Fine fra Drops garn. og farger 26-Pistasj. Er litt usikker om jeg skal skrive ned denne, for er ikke helt fornøyd med resultatet. Noe gangen fra vision til virkelighet og resultatet var ikke som jeg trodde. Jeg vet hva jeg skal endre til neste gang så det blir som jeg vil 🙂

IMG_1762-2

IMG_1768-2

Liten stoffrest fra Annatunika som akuratt nok til Eileenaromper, overrasker at farger til genseren matcher med romper og detaljen var ment for hverandre.
Mønster og framgangsmåte til Anna tunika kan du finne HER og Eileenaromper HER.

IMG_1774-2

IMG_1785

IMG_1795

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook