apr 192016
 

IMG_0946

Min kusine spurte pent om jeg kunne ta noe bilder til hennes 4mnd sønn, og jeg gjorde med gleder.  I det så har jeg strikket en jakke med hull mønster og sydde en bloomer til han. Han kommer å bli så fint i det settet. Jakken er en enkelt jakkemønster som jeg strikket i Merino Ekstra Fine fra Drops. Han er en stor charmøren, en liten klump som er alltid blid og søt. Skal høre med moren om jeg kan legge ut bilder når jeg overført bildene fra kameraen.

Bloomer er i str, 74 og mønster og fremangsmåte finne du HER, oppskriftet til strikke hjertevongpynt finner HER.

IMG_0951

IMG_0953

IMG_0958

IMG_0955

IMG_0962

IMG_0954

IMG_0967

IMG_0957

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook