4mnd

 Posted by at 07:48  kofte, strikker
apr 122016
 

IMG_0619

Den var jammen fort å strikke, jeg begynte på fredag for to ukersiden og var ferdig i løpet overhelg. Trodde jakken kommer til  å ta lengre tid derfor la alle andre prosjekter til side. Denne jakken strikker jeg til en 5mnd gutt, men han er litt stor i størrelse så håper denne i str.9mnd passer han. Jakken er så liten, jeg bruker kun 4 dager å bli ferdig med denne. Utrolig fort. Kun fester alle trådene igjen (som er verden kjedligeste jobb) og dampe, så er den ferdig. Jakken er en del av et sett,  skal sy en bloomer til så settet er komplett.

IMG_0620

IMG_0623

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook