Stoffbutikk i Kiel

 Posted by at 07:49  shopping, stoff
apr 042016
 

Der Stoff - Stoffladen Kiel

I påske var på vi Color line tur til Kiel. Før vi dro google jeg om det finnes noe stoffbutikken på Kiel som jeg kan ta en tur på den korte tiden når båten ligger ved kai. Å ja, jeg fant en rett bak store shoppingsenter, midt i blinken!!! Nettsiden dems finner du HER. Her er masse fine stoff. Her er mye utvalg av jersey, isoli, ribb, fast bomullstoff….ect… og ikke minst mysse sytilbehør.  Jeg så etter fast bomullstoff som jeg skal sy Eileenaromper og jersey til enkel sommerkjole til min lillemor. Minste mannen fant også noe til seg selv, han vil ha noe i det heltestoffet. Fant også kritthjul og refil, den er gull.

IMG_0533

Er fornøyd med det jeg kjøpt, kunne handle mer om mannen og barna var ikke der. Burde parkerte mannen og barna på shoppingsentret, så jeg kunne shoppe i fred istedet for får “er du ferdig snart” blikke fra både mannen og barna.

IMG_0540

IMG_0541

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook