Magic mønster

 Posted by at 08:45  kofte, strikker
mar 312016
 

IMG_9763-3

Deilig å ha noe frie dager og være sammen med barna og familien, men nå er det tilbake til hverdagsrutiner. Hele påske var barna første prioritert, så mest av tiden var vi ut på fartet. Desverre ble ikke noe sy tid på meg denne gangen, men strikkemappe var med hele tiden så fikk strikket litt.

IMG_9761-3

Har dere hørt om magic mønster før? Det har ikke jeg tils nå. Jeg fulgte etter et hullmønster som opprinnelig fra en lue. Tenkt meg om jeg brukte mønstet kun kanten på koften vil nok fint. I hodet mitt tenkt jeg på det mønstet og strikket etter oppskriftet, men det var dette mønsteret som kom ut fra pinne. Skjønner ikke helt hva som skjedde, enten jeg lest oppskriftet feil hele veien eller så har jeg et magisk strikkepinne 🙂 Tror mer på første nevnet. Ja ja, fint mønster ble det så la jeg  det være.

IMG_9764-3

IMG_9766-3

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook