Snart påske!!

 Posted by at 07:30  hals, pannebånd, strikker
mar 152016
 

IMG_9520

PÅSKE!!! Neste uke er påske og meld fint fint vær 🙂 ohhhh…….. jeg glede meg å ta noe frie dager. Bare slapp av og kose oss, om jeg har tid så lager jeg et par fremgangsmåte som kommer etter påske. Tidligere har jeg Bloomer i str. 62-74, etter mange ønsker tegner jeg mønsteret fra str. 80-104. Følg gjerne med på Vivtra Facebooksiden for å få med når mønsteret kommer.

IMG_9524

Halsen strikket jeg mye da barna var liten , har også gitt bort mange i gaver. Denne halsen strikket jeg litt lengere enn vanlig så det blir en midt i mellom poncho og halsen. Jeg har lært meg og noterte ned oppskriftet så denne deler jeg etter hvert.

IMG_9531

IMG_9513

IMG_9527

Kronepannebånd var populært i høst bland små prinser og prinsesser. Så regner med denne er også populært nå på våren. Kronepannebånd er super enkelt og rask å lage, dessuten material kostnader er nesten ingenting. I går kveld laget jeg 7 stk på et blunk. Fra da jeg begynt og klippt tils pannebåndene ferdig var innom 30 min, siden jeg har mønsteret liggende så gikk det ganske rask.

Om du vil sy kronepannebånd så har jeg mønsterkonstruksjon HER og fremgangsmåte finner du HER

IMG_9522

  One Response to “Snart påske!!”

  1. Ja Påsken kom tidlig i år. Flotte plagg du viser bilder av 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook