Eileenaromper

 Posted by at 07:53  romper
mar 142016
 

IMG_0221

Jeg har tre nieser og en nevør på alder 3mnd til 1,5 år, klærne jeg sydde og strikket var inspirert etter dem. Mønsterene jeg laget vokser også etter dem. I fjor sydde jeg en romper, mønstret var ferdig og sybeskrivelse fikk jeg hjelp av en av følger. Skulle bruke det mønstret men så typisk av meg klarte jeg ikke finne den igjen. Da får jeg tegner meg en ny. Denne er mye søtere enn den forrige, så angre ikke at jeg legger ned mye tid på å tegne ny mønster.

IMG_0227

IMG_0240

IMG_0248

Dette stoffet har jeg det liggene lenger, kanskje litt over 2 år. Det venter bare på det riktig mønster 🙂 Stoffet er fra Stoff og Stil.
Mønster og fremgangsmåte finner du HER.

IMG_0247

IMG_0238

IMG_0209

IMG_0210

IMG_0214

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook