Dåpsgave

 Posted by at 12:20  kofte, romper, strikker
mar 072016
 

IMG_0220

I helg min minste niese hadde dåp og i det anledning strikket jeg en kofte og et par romper til dåpsbarnet. For et par uker siden var det så fint vær og trodde våren bank på dørren, men det flotte været gikk like fort som den kom. Jeg lengter etter sol og varm og derfor trøster meg med å sy noe sommerklær i stedet.

IMG_0198

Koftet strikket jeg i 09-Isblå Cotton Merino fra Drops, selv oppskriftet kombinerer jeg to oppskrifter fra Dale garn. Jeg valgt isblå så den matcher en av endene.

IMG_0204

IMG_0214

Romper er mitt eget mønster og stoffet er fra Stoff og Stil.
Jeg jobber med dette mønster nå i 2-3 uker, og fremgangsmåte holde jeg på med. Mønsteret er fra str. 74-98. Om ikke lenge deler jeg dette mønster og fremgangsmåte på bloggen. Om du vil sy en sånne romper så følger gjerne meg på Vivtra facebooksiden for å få med seg dette.

IMG_0209

IMG_0215

IMG_0211

IMG_0208

IMG_0217

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook