Ny strikkemappe

 Posted by at 08:31  strikker
feb 282016
 

IMG_9729

IMG_9733

Nå har jeg fått ut fingeren og syr meg en ny strikkemappe, den jeg brukert til vanlig begynner og sliter ut. Mappen stor nok til å ha noe nøster og strikketøy i, best av alt var lommene med glidelåser. Det kan jeg gjemme alle ekstrastrikkepinner og div stasj. Nå kan jeg tar ut strikketøy uten noe pinner eller markører følger med.

IMG_9734

Ofte strikke jeg på bussen til og fra jobben og strikkemappen er litt stor. Tror må finne fram symaskinen igjen og syr meg en litt mindre som jeg kan ha med i vesken. Denne passer mer når man ut og reiser.

Fremgangsmåte og sy strikkemappe kan du finne HER.

IMG_9724

IMG_9730

IMG_9736

IMG_9727

IMG_9735

  2 Responses to “Ny strikkemappe”

  1. Å, lekker! Je har prøvd å sy en slik noen ganger, men får det ikke til… lager du slike på bestillling?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook