Boblekofte

 Posted by at 07:42  boblelue, kofte, lue, strikker
feb 252016
 

IMG_9681

Knappene kom just in timing, passet utmerket til boblekoften. Knappene bestilt jeg på Ebay og det tok ikke lang tid før den dumpe i postkassen. Jeg bestilt i 15mm, men kan også få i 20mm. Synes denne størrelse passer fint når jeg strikker mest til barn.

IMG_9693

IMG_9694

Jeg tror jeg ikke er personen som like strikke etter oppskrift, kanskje prøve ut til jeg beherke det modellen så begynner jeg modifiserer til min stil. Boblekoften strikket jeg ikke etter noe oppskrift, den kombinerer jeg to oppskrifter. Det var min favoritte kofte oppskrift som jeg strikket mange ganger tidligere som tilpasse med sjømannsbobler. Linken er HER er instruksjonsvideo fra garnstudio.no viser hvordan man strikke sjømannsbobler.

IMG_9682

IMG_9679

IMG_9688

IMG_9701

IMG_9680

Boblekofte i str. 2 år
Mønsteret: Eget
Garn: Supewash fra Europris
Settpinner og pinner: 3 og 3 1/2

IMG_9697

Andre innlegg du kanskje liker:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook