Traktorgenser

 Posted by at 07:56  genser, pannebånd, strikker
feb 232016
 

IMG_9703

Da jeg bestilt garn på nettet viste jeg så lite at lysblå og lysgrå var så lik fargetone. Bildene på nettsiden var helt annerledes, men så var det når man bestilt garn på nett. Pgv begge farger var så likt gjorde jeg ikke kunne ikke skilt fargene på kvelden, og gjorde jeg strikket masse feil. Med denne gensern testet jeg mitt tålmodighet, raket opp flere ganger og strikket om samme sted flere ganger. Genseren er ikke vanskelig å strikke, bare FEIL farge valgt ødelegger hele strikker opplevelse. Neste gang skal absolutt velger et kontrast farger som ikke gå sammen med bunnfarger.

IMG_9706

IMG_9708

IMG_9716

IMG_9709

Traktorgenser er gratis oppskrift fra SandnesGarn som du finne HER. Oppskriften er fra 1-8 år, kjempe greit oppskrift å strikke etter. Gutten min er 9 år så jeg har regner om litt så strikket jeg i 10 år, den er forsatt litt stor så sparer vi gensern til neste vinter.

IMG_9712

IMG_9708

Genser i str. 10 år
Mønsteret:SandnesGarn
Garn: Karisma fra Drops
Settpinner og pinner: 3 og 3 1/2
Kronepannebånd fremgangsmåte finner du HER.

IMG_9704

Følger gjerne meg på Instagram @vivtra for flere oppdateringer, får ikke alltid lagt ut bilder på blogg.

  One Response to “Traktorgenser”

  1. Du lager så mye nydelig, både med søm å strikking! Veldig imponert:)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook