Nytt prosjekt på pinne

 Posted by at 08:00  kofte, strikker
feb 212016
 

IMG_9601

For en stund siden Europris hadde 30% rabatt på alle garn, gikk jeg hel amok og kjøpt en STOR pose med garn. Telt ikke gjennom hvor mange nøster hadde jeg i posen, men over 30 nøster var det. Jeg kjøpt litt forskjellige farger, men mest i hvit. Hvit er lett og kombinerer med andre farger.

IMG_9606

Som sagt jeg liker godt kulemønster. Strikket en del Kuleskyse fra Ministrikk, og jobber fremdeles tilpassning på bobblelue. Nå prøver jeg å trikke en bobblekofte, håper den gir det resultaten som jeg ønsker. Koften ser bra ut enn så lenge.

IMG_9599

  One Response to “Nytt prosjekt på pinne”

  1. Oj! Dette var stilig! Hvordan får du disse boblene? Bruker du dobbelt garn for å få de til å komme ut ifra resten eller?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook