Bursdagsgave

 Posted by at 07:01  hals, lue, strikker
feb 172016
 

IMG_9494

Spiller ikke noe rolle om det er stoff eller garn, kjøpt jeg alltid noe ekstra meter eller ekstra nøster enn å gå tomt midt i prosjektet. Derfor har jeg alltid stoff og garn til overs. Denne gangen har jeg bereger litt(mye) feil 🙂 Hele 5 nøster til overs, men jeg har ikke noe problem og bruker opp disse garn. Har mange små niese som jeg kan strikke til.

IMG_9503

IMG_9510

Dette settet var til ei lita skjønne 3-åringen som hadde busrdag ikke for lenge siden. Halsen er eget mønster som jeg strikket mange gange tidligere og luen er en enkel lue med dobbel brett i kanten.

IMG_9513

IMG_9519

Settet strikket i str.3-4 år
Mønsteret:eget
Garn: Extra fine merino fra Drops
Pelsdusk: Ice Yarns
Settpinner og pinner: 3 og 3 1/2

IMG_9515

IMG_9516

IMG_9517

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook