Hjerte kofte

 Posted by at 11:46  kofte, strikker
feb 162016
 

IMG_9548

Denne koften holde jeg på en stund og endelig var den ferdig. Den er strikket av Extra Fine Merino fra Drops, og den blir skikkelig god og varm. Koften var varmt mottatt av min lillemor. Den ble brukt med en gang og har hvert en runde i vaskemaskinen og tromel. For å være ærlig så likte jeg koften bedre etter en runde i maskinene.Koften ble ikke like slapp som da den var ferdig.

IMG_9118

IMG_9123

IMG_9178

IMG_9179

IMG_9183

Har alltid hjertet i halsen hver gang må klippe i strikketøyet og håper det går bra. Det går bra hittils og kan ikke noe mask rake 🙂 Ny genser er allerede på pinne og denne gangen er til min lille gutten.

IMG_9536

IMG_9540

IMG_9541

IMG_9543

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook