Strikkemarkører

 Posted by at 07:50  strikker
feb 062016
 

IMG_9138

Disse charms kjøpte jeg på Casa Torres i Barcelona i fjor. Var egentlig letet etter stoff butikker, men fant denne fantastisk perlebutikken. Der kan du finne alle slags type av perler og perlerutstyr. Planen var å lage maskemarkørene da jeg kom hjem fra ferie, men fikk ikke laget før nå. Her trenger du ikke noe talent eller triks. Der er bare og legger charms inn i ringene så vips du har masse fine maskemarkører. Enkelt og fin, istedet for å bruke sikkerhetsnål eller plast makører.

IMG_9148

IMG_9140

IMG_9488

IMG_9142

IMG_9145

IMG_9486

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook