Savannah-kofte

 Posted by at 07:50  kofte, strikker
feb 032016
 

IMG_9447

Jeg begynt og forberedet høst garderoben til min skjønne niesen. Hun skal begynne på barnehage til høst, så sitter jeg her og planlegger noe ulltøy til henne som hun kan bruke på barnehage. Startet med noe enkelt og barnehagevotte var først ferdig. Så kastet jeg meg ut på noe som jeg ikke kan. Å strikke to farger har jegså vidt kontroll over, og Savannah kofte har noe steder 3 farger. Mitt eget skyld som ikke så nøye da jeg kjøpt mønsteret, men jeg falt på den vakker sommerfuglene. Jeg valgt bort mønsteret på armen siden jeg var ikke flink med 5 pinner. Trenger mer trenging, neste gang skal jeg prøve strikker med mønster.

IMG_9420

IMG_9426

Oppdaget bloggen til Monica ikke for lenge siden og falt for Savannah kofte som hun designer, siden den var litt annerledes. Mønsteret er søt og mondern, men har også fine klassisk kofte mønster. Ikke ofte finner man sånne type oppskrifter. Oppskriftet er ikke så vanskelig så lenge du leser gjennom flere ganger. Om du sitter fast, sender en mail til Monica og hun svarer ganske fort.

IMG_9438

Koften strikket i str.2-3 år
Mønsteret er fra str.2-9 år og kan du kjøpe HER.
Garn: Supewash fra Europris
Settpinner og pinner: 3 og 3 1/2

IMG_9433

IMG_9441

IMG_9423

IMG_9445

IMG_9446

IMG_9427

  One Response to “Savannah-kofte”

  1. Helt helt nydelig! Når jeg bare blir ferdig med alle ufoene mine tror jeg at jeg må strikke en i samme mønster! Utrolig fine farger, heldige niesen din.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook