jan 302016
 

IMG_6501-3

Trodde disse bildene var borte for alltid da jeg måtte slette litt bilder fra minnekort. I jul fikk guddatteren min en liten koffert full av hjemmestrikket klær, som består av skjørt, shorts, kyse og kardigan. Alt dette og litt til har jeg strikket på bussen i 2015. Alt var strikket i olike ull, noe i babymerino og merino fra Sandnes og noe babymerino dra Drops. Kun kysen som er fra Dale garn, men husker ikke hvilket garn.

IMG_6499

Skjørtet og kardigan strikket jeg ikke etter noe oppskrift så om du ba meg strikket en til ikke sikkert jeg kunne. Har ikke notert ned mask antall eller hva for teknik jeg brukt. Får noterer ned neste gang 🙂  Kulekyse er fra ministrikk, mønsteret kan du finne HER. Axelshorts er fra Mamaknit og mønstetet finne du HER.

IMG_6508-2

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook