barnehagevotter

 Posted by at 07:48  strikker, votter
jan 272016
 

IMG_9157

Da jeg så Monica la ut barnehagevottebilde på instagram har jeg også lyst på å prøve på votter. Monica blogger bloggen MonicaBj, og jeg følgt henne siden vi blogger i samme bloggplatform. Hun blogger litt forkjellig generelt om hennes familie hverdagen, men den jenta er kjempe flink med håndarbeider. Har plukket opp masse fine tips fra henne.

IMG_9154

IMG_9156

Siden dette er min første paret så strikket garn fra europris og resultatet er ikke så ille som jeg tror. Europris garn var ikke beste garn, men den er ok og strikket. Vil velge en annen garn til neste gang som er mykere 🙂 Hater og strikker med settpinner, føler pinner ramler av heletiden. Får øver mer på settpinner og kanskje en dag liker jeg disse pinnene 🙂

IMG_9161

IMG_9164

IMG_9151

Vottene er strikket i 1-2 år
Mønsteret finner du HER.
Garn: Supewash fra Europris
Settpinner: 2 1/2 og 3

IMG_9169

IMG_9155

IMG_9165

IMG_9163

  One Response to “barnehagevotter”

  1. […] her og planlegger noe ulltøy til henne så hun kan bruke på barnehage. Startet med noe enkelt og barnehagevotte var først ferdig. Så kastet jeg meg ut på noe som jeg ikke kan. Å strikke to farger er noe så […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook