Ufoer

 Posted by at 11:47  strikker
jan 262016
 

IMG_9118

IMG_9153

 

Ufo er ikke noe med glaxy eller X-files å gjøre. Det var det jeg trodde i begynnelse da jeg begynt å lese i olike strikke forumer/blogg.  Etter en stund fant jeg ut det ver forkortningen som er vel kjent i strikker verden. Det ordet er ganske ny for meg 🙂  UFO=uferdige objekter. Så lenge man lever lærer man noe nytt hverdag.

IMG_9121

Jeg strikker ofte på bussen for å fordrive tiden siden jeg pendlet hverdag. Brukt flere måned å bli ferdig et plagg. Siden i desember begynte jeg strikket oftere, og ja vist det tok ikke lang tid har jeg et par ufoer( uferdige objekter). Når jeg kom over et mønster har så inderlig å begynne med en gang. Lett og stikker innom garnbutikken og har med seg et par nøster når garnbutikk ligger andresiden av bussholdplassen.

12596906_10207011975356016_901787614_o

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook