Europris garn

 Posted by at 12:46  garn, strikker
jan 162016
 

IMG_9124

Som jeg sa her om dagen, jeg har fått strikkebasillen. Jeg må være helt gærn å kjøpt så mye garn på en gang, mer eller mindre 20 nøster har jeg kjøpt….. men men jeg kunne ikke la være. Europris har 30% på alle garn i denne uke, da gikk jeg og undersøkte i olike forum og strikke facebookgruppe om garna fra Europris egner seg til noe type av trikketøy. Etter flere diskusjoner fant jeg ut visse garn kan man strikke genser av. Jeg kjøpe Supewash rent ull fra Tryil i olike farger. Planen er å strikke en genser til min lillemor eller kanskje en av mine niese og noe lue skal det bli. Hva for genser elle kofte har jeg ikke bestemt meg enda. Vi få se hva disse garna skal bli 🙂

IMG_9127

IMG_9128

IMG_9129

IMG_9130

IMG_9132

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook