jan 152016
 

IMG_9106

I desember rakk jeg opp genseren til minste mannan som jeg trikket før sommeren, grunnen til det var genseren var for lite da den var ferdig. Det tok ca 1 år for med og strikket ferdig genseren, da den var ferdig var den for liten. Siden jeg bestemt meg å sy så lite som mulig på maskinene mine i jul så strikket jeg om genseren, da kunne jeg være mer tilstedet for barna. Vi kunne se på film sammen, spiller brettspill, kort……mm.  Sånne aktiviteter kunne jeg ikke når jeg sy. Greit med strikke var jeg kunne la strikketøy fra meg når som hels 🙂

IMG_9097

Barna likte jeg brukte mere tid å være med dem. Så min 2016 nyttårs fortsettelse er mindre søm 🙁 men mer tid med barna og mer strikking 🙂 . Genseren til gutten var ferdig, passe akuratt i timing for disse kalde dager. For første gang på lenge strikket jeg noe til meg selv. Lue har jeg sydd masse, men første gang strikke luen i voksen størrelse.

IMG_9103

IMG_9108

Denne luen er inspirert av flere luer jeg har sett på andre. Jeg ville ha en enkel lue men ikke altfor enkel og  kjedelig, derfor strikker jeg en tråd i paljettgarnet fra Du Store Alpakka og en tråd i Merino Ekstra Fine fra Drops. Her er noe skjønnehets feil, men den er til meg så det går fint. Flere lue i denne versjonen med litt fin pusse vil komme 🙂

IMG_9111

IMG_9102

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook