Axelshortsdilla

 Posted by at 10:40  strikker
des 152015
 

IMG_6527

Det blir mange myke pakke i år, ikke bare hjemmesydde klær men også strikketøy under juletre.  Jeg skrev opp en strikkeliste i Mars så så jeg kunne krysse av når plaggene ble ferdig. I det siste har jeg Axelshortsdilla, jeg kom over gratisoppskriftet hos Mamaknit ikke for lenge siden. Siden da har jeg strikket to shortser og en på pinne som snart ferdig.

IMG_6514

Oppskriftet kommer i flere størrelse, god forklaring og lett og strikket……. Gratisoppskrift kan du finne HER
Til shortsen strikker jeg kulekyse fra Ministrikk som du kan kjøpe HER

IMG_6520

IMG_6516

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook