des 042015
 

IMG_5773-2

Ugle var veldig inn da jeg begynt med bestillinger, uglen var også en av mine første motiven. Ugle og Ms. Bunny var populær, og mange spurt om jeg kunne dele motiven . Hver og en motiv la jeg ned mye tid å tegne, inspirasjon fikk jeg av barnas og det som skjer rundt meg. Ms. Bunny holder jeg fremdeles igjen for den er en av vanskligeste motiven jeg tegner og er mitt signatur motiv. Kanskje en dag vil jeg dele, men tils da deler jeg gjerne uglen.

[Untitled]001

IMG_5688-2

Det du trenger er:
-Applikasjonvliseline
-Knappnåler
-Sakser
-Ribb i olike farger
-Blyant
-Motiv
-Tråder i matche farger.

IMG_5685-2

Tegner av alle deler på applikasjonsvliseline på papir siden.

IMG_5693-2

Klippe ribbene i riktig farger til olike deler.

IMG_5700-2

Stryker fast applikasjonsvliseline på vrangsiden av stoffene med limside ned.

IMG_5705-2

Klipper ut alle delene.

IMG_5706-2

Viss du syns det er vanskelig å få av papiret kan du rett og slett rive det forsiktig i kanten.

IMG_5709-2

Tar bort papiret.

IMG_5712-2

Stryker første delen med limside ned på plagget der du vil ha.

IMG_5715-2

Av og til stoffet du bruker er ømtålig, da er det greit å ha ett annet stoff i mellom når du stryker på.

IMG_5717-2

Klipper rivevlisen like stor eller større enn figuren og legger rett under applikasjonen.
Hvorfor Rivevlisen? For at stoffet ikke skal bølge seg når jeg syr. Rivevlisen kan du kjøper hos Stoff og Stil på linken HER. Jeg kjøpte mine hos Uglemor.com  synes dems sine var bedre I kvalitet, kan ikke se de har rivevlisen på nettbutikken, men du kan sikkert sende dem en mail så ordne de det for deg.

IMG_5735-2

Jeg syr tett sikk sakk rundt motiven, så tett som på bildet.

IMG_5741-2

Så syr du alle delene på. Husk og skifter til riktig trådfarger på hver del.

IMG_5743-2

Sånn ser det ut på vrangside når applikasjonen er ferdig.

IMG_5748-2

Dags og river av rivevliselin.

IMG_5751-2

Alle rivevliseliner er borte.

IMG_5758-2

Sy på knappene.

IMG_5761-2

Følg gjerne Vivtra facebooksiden for å få med flere gratis mønster og fremgangsmåte innlegg.

Hver fremgangsmåte lagt jeg ned veldig mye tid og sjel i, og setter velig store pris om dere legger igjen et spor om hva dere synes om mine fremgangsmåter. Om du bruker oppskriften og legger resultatet ut på sosial media, jeg blir kjempe glad om du linket til bloggen eller #vivtra på Instagram.
Takk for at du tittet innom, håper du kommer igjen.

Lykke Til.

IMG_5775-2

  8 Responses to “DIY- applikerer ugle”

  1. Tusen takk for at du deler! Det er utrolig generøst av deg. Det er faktisk du som har lært meg å applikere, og nå har jeg blitt myyye flinkere enn jeg var før! Det er kjempeinspirerende å følge bloggen din!

  2. Skikkelig fint! Du er flink 🙂

  3. Tusen takk

  4. Tusen takk, enda en gang for at du deler. Jeg lærer så masse av deg og ja, jeg er helt sikker på at du legger ned både masse arbeid og hele din sjel i din jobb med dette. Du forklarer så godt så det er så enkelt å forstå hvordan det skal gjøres. Jeg applikerer også litt, men har alltid brukt faste stoffer, har ikke tenkt på at jeg kan bruke ribb. Tusen takk for tipset, det vil jeg forsøke neste gang. Ha en god helg.

  5. Tusen takk for super tut!! Du er så god til å forklare!! Har prøvd å applikere litt før, uten å lykkes noe særlig! men nå har jeg fått mange nye tips, så gleder meg til å prøve igjen 🙂

  6. Hei, fulgte fremgangsmåten din for å applikere på en lue. Kun applikert en gang før, ikke helt fornøyd den gang. Ble kjempefornøyd med resultatet denne gangen, takket være fremgangsmåten din! Takk for at du deler?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook