Woll cape

 Posted by at 07:05  buff, håndsydd, hverdagsliv
nov 192015
 

IMG_0130

Blad gjennom gamle bildene her om dagen, og fant disse bildene. Lillemor i Ull cape som sydde i fjor. Om jeg huset riktig så klippt jeg siste tråden bare noe få timer før vi dro på nyttårsmiddagen hos min mor. Alle stoffene var kjøpt på Stoff og Stil. Falske pelsene var pes og sydde med,  men ble bra resultatet så det var verdt. Mest av tiden var capen hangt i skapet, men greit å ha noe fint når man skal til fine selskapet 🙂 Capen var romslig så hun kan bruke den lenge.

IMG_0138

IMG_0146

IMG_0159

IMG_0164

IMG_0174

IMG_0182

IMG_0156

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook