barnevogn muffe

 Posted by at 07:46  baby, DIV
nov 152015
 

IMG_4708

Sy ikke akkurat klær, av og til gøy å sy noe annerledes. Værmelding meldt blåe tall til den kommende uke, så det  passe utmerket og gir bort denne som barselgave. Kusine min er nybakt mor og ofte ut på triller tur, så muffen vil holde hendene henner varm.

IMG_4697

IMG_4700

IMG_4701

Kusine elsker hjemmesydde ting, så jeg sydd noe babyklær til henne. Hjalp henne sydde babynest og noe diverse tingene mens vi ventet på lille prinsessen. Så gikk jeg tomt for ide hva jeg kan gi henne i barselgave.  Etter har sett værmelding på onsdag tenker jeg meg barnevognmuffe kanskje er noe for henne. Gleder meg og gir til henne, håper hun liker 🙂

IMG_4704

IMG_4703

Mønsteret var lett og tegnet, sydde var enda lettere. MEN disse trykkappene var mareritt. Utrolig vanskelig å få delene gjennom alle lag, men jeg vant til slutt “hi..hi…..”

IMG_4707

Jeg testet muffen på tre forkjellige barnevogner og så ut som den passet til alle merker, for muffen festes enkelt på håndtaken med trykknapper. Muffen sydde jeg i shoftshell, to lag med vatt inne og fôret med falskpels. Alle stoffene er fra Stoff og Stil.

IMG_4706

IMG_4709

IMG_4712

  4 Responses to “barnevogn muffe”

  1. Så smart,fin ble den også,som alt annet du lager.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook