Bursdagsgaver

 Posted by at 07:02  buff, lue
nov 062015
 

IMG_2960

Jeg liker og gir hjemmelager klær/ting i gaver. Synes det er mer personelig og gøy de får noe ingen har. Sist gang minste mann var på bursdag sydde jeg dette settet til bursdagsbarn. Kanskje dette var ikke hans favoritte gave, men så bursdagsbarnen hadde på seg luen og buffen hverdag på skolen. Så det var et tegn at han likte gaven allikevel.

IMG_2970

Gikk gjennom mine kvitteringer og mailene tilbake til i Mai, så fant jeg dette Dragetreneren stoff kjøpt jeg hos By JilA. Synd de ikke har mer av dette. Jeg sluttet og handlet stoffer fra utlandet, nå kun hos olike norske nettsider. Det er viktig vi hobbyelsker støtter hverandre, uten disse små hobbybedrift har ikke vi noe fine stoffer og bruker.

Akkurat denne dragetreneren har ikke By JilA inn lenger, men hun har mange andre fine stoffer. Tror jeg må legge inn ny bestilling snart. I år bestemt jeg meg og gir bort hjemmesydde klær til julegaver.

Dragetreneren: By JilA
Ull fôret: Janus på rull
Ribbe: Stoff og Stil
Lue mønster og fremgangsmåte trinn for trinn finner du HER.
Buff mønster og fremgangsmåte trinn for trinn finner du HER.

IMG_2965

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook