AHUS

 Posted by at 07:57  lue
nov 042015
 

IMG_2954

IMG_2958

IMG_2976

I løpet av uken har jeg alltid et par kveld der jeg ferdig med prosjektet og ikke orka begynte på noe nytt, i stedetfor beygnte på noe sydde jeg heller  5-6 luer før jeg  la meg. Det blir mange når man samlet opp i løpet av måneden, tror jeg når pluss minus 20 stk denne måned. Luer og et par kronepannebånd i fleece var sendt til kontaktepersonen og hun skal leve til kreftavdelingen på Ahus. På Ahus behandler også små barn, så sydde jeg luer i olike størrelse. Mange luer syr med hodeomkrets 50 cm, men også noen litt mindre som kan passe barna under 6 år.

Ser Radiumhospitalet/Ullervål etterlyser flere luer. Har noe luer ferdig, ser om jeg kan sy noe mer til helgen så sender i vei til neste uke. Jeg prøver og sender så ofte jeg kunne og støtte Kjærlighet på varme veien prosjektet. Om du er intresserer å bidra kan sende en forespørsel til Kjærlighet på varme veien gruppen på Facebook, så få du kontaktepersonenlisten der du bor.

Det er denne lue mønster og fremgangsmåte jeg bruker. Fleste stoffene jeg brukte denne gangen var fra uglemor.com

IMG_2985

IMG_2984

IMG_2988

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook