Gratulerer med dagen

 Posted by at 08:40  heldress
okt 062015
 

IMG_2028

Snuppen hadde bursdag for to uker siden og da fikk hunto sett av meg, et av settet var denne heldressen. Heldressen er forsatt litt stor men hun kan vokse i den. Hun vokser fort, så på null kommer niks vil hun passe den.

Lys mint French Terry er bare nydelig, jeg kjøpt 1 m fra Kjekk og Søt i sommer og akkurat nok til elefanten genseren og heldressen. Kjekk og Søt gikk tom for dette stoffet i en stund, men nå er den inn igjen. Stoffet er ikke bare myk og deilig men også er eko-tx 100% sertifisert.

Mønstret er mitt eget, du kan finne mønster og steg for steg fremgangsmåte HER.

IMG_2044

IMG_2034

IMG_2045

IMG_2068

IMG_2070

IMG_2089

2015-09-15

  One Response to “Gratulerer med dagen”

  1. Tusen takk for at du enda en gang har delt mønster og fremgangsmåte på et nydelig stykke arbeid. Tror jeg snart må ta mot til meg å prøve om jeg klarer å sy denne. Har 2 mødre som har hver sin god gutt som jeg gjerne skulle ha gitt hver sin.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook