lue sesongen+giveaway vinner

 Posted by at 07:52  lue
sep 142015
 

IMG_1679

Nå kommer høsten ganske så fort på oss, og det betyr lue sesong er i gang igjen. Jeg prøver frem litt forskjellige lue form i de siste dager. Min lille niese er modellen og tester ut denne morsome luen. Luen er enkel og syr, men fremdeles trenger trener litt. Kanskje jeg er perfeksjonist, ofte irriterer over at sømmene ikke møtes hverandre. Kun 1 eller 2 mm for mye eller for lite føles hele luen mistet den lille fasongen. Luen trenger også små justering som ørene og pass former.

IMG_1685

IMG_1689

IMG_1692

Da har jeg også trukket vinneren, det er :

ø
Hanne
Du vil motta mailen fra meg om kort tid.
GRATULERER!!

IMG_1698

IMG_1695

IMG_1703

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook