Uglemor.com

 Posted by at 19:02  DIV
sep 132015
 

621722_711694775521303_2069140409_o

Uglemor.com er en nettbutikk som er kjent for alle som syr, uglemor åpner fysisk butikken på Ytre Enebakk i sommer med  kjempe mye utvalget av stoffer og garn.

IMG_1908

Jeg tok ikke tid, men veien til Ytre Enebakk følt som evighet. Uglemor åpnet fysisk butikken i sommer, lenge vil jeg besøke butikken men fikk ikke koordinerer med tiden. Da jeg kom ble jeg varmt velkommen av uglefar mens jeg ventet på Line 🙂 Jeg klarte ikke ventet på Line og plukket  frem stoffene jeg vil ha. Utrolig gøy å se det mange stoffer samtidlig, helt annet følser når man kan kjenne og se på stoffer. Fikk topp service fra Line og uglefar, og god forklaring på alt det jeg spurte. Jeg tømt alle lysrosa sweater og mint french terry fra Uglemor 🙂 om ikke lenge får de inn 13 sweater farger, så jeg gleder meg hvilket farger får de inn. Jeg kjøpte også flere meter ribber, noe farger som jeg aldrig brukt før så det er spennende å bruke de ser hvordan det fungerer sammen. Tok med meg et par esker prym trykknapper ser hvordan de fungerer med KAM tangen min. Best kjøpt var lilla overlocktråder fra Dor Tak, lenge har jeg lettet etter denne farger så var veldig overlykkelig.

IMG_1909

IMG_1900

IMG_1902

IMG_1910

IMG_1914

IMG_1915

IMG_1917

IMG_1922

IMG_1925

IMG_1927

IMG_1931

IMG_1932

IMG_1933

IMG_1939

  2 Responses to “Uglemor.com”

  1. Så mye lekkert stoff, nydelige knapper og andre fine ting har jeg knapt sett på en gang. Så hyggelig at fikk tid til å ta turen dit, skulle gjerne vært med deg:-)
    Gleder meg til å se alt det fine du kommer til å lage av de pene stoffene du har kjøpt.

  2. […] du trenger er jersey og ribbe, og ikke minst sytråd i lignende farger. Minion stoffet er fra Uglemor.com som jeg kjøpt da jeg besøkt butikken hennes for noe uker […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook