Sukkersøte elefant

 Posted by at 12:02  genser
sep 112015
 

IMG_1586

IMG_1590

Ei venninne nettopp lærte applikerte og hun trengte hjelp med å tenge et motiv. Hun ønsket en elefant noe jeg tegnet etter hennes ønsket, i det samme tegnet jeg også en til meg selv noe litt mer sukkersøte og jentete. Her er et par små detaljer som er vanskelig å applikere, man må være stødig med hender og nøye. 1m med lysmint French Terry fra Kjekk og Søt fikk jeg til en heldress uten hette i str. 74 og denne søt genseren i str.80 er  ikke værst.

Snart er det HELG for alle!! For min del, denne helgen er hektisk og travel, men gøy skal det bli 🙂 Jeg skal besøke Uglemors Design butikken som ligger utenfor Ytre Enebakk, en nettbutikk som er kjent for alle som syr. Har aldri handlet der før, men har hørt masse positiv om butikken. Butikken ligger ca.30 min (ifg. google map) fra Oslo så jeg gleder og gruer meg skikkelig. Gleder for å møte Line (eieren), gruer meg for lommeboken”ikkk”  og ikke har noe kontroll over meg selv. Hvordan kan man kontroller når man er i CANDYLAND 🙂

Vil minne på giveawayen som pågår på bloggen, dere kan vinne stoffpakke fra Kjekk og Søt. Trykk HER for å delta.

IMG_1593

IMG_1594

IMG_1597

IMG_1600

IMG_1602

IMG_1603

IMG_1620

IMG_1626

  One Response to “Sukkersøte elefant”

  1. Så nydelig denne genseren er. Du er helt fenomenal når det gjelder å lage flott og morsomme applikasjoner. Tror nesten jeg må få et kurs hos deg:-) men det vil nok hjelpe for jeg kan ikke å tegne. Ha en fin dag.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook