Traktor

 Posted by at 08:55  joggedress
sep 092015
 

IMG_1321

Tusen takk for alle fine ord og bestillinge som kom inn igår. Var ganske overrasket at mange stilt inn kl.19.00 for å sende inn mailen, kun noe få minutter så bestillinglisten min er fullbooket. Jeg gjorde et par unntakk så endt med listen ble dobbelt så langt 🙂 alle var så søte at ikke kunne sier nei til noen. Alle som er med i bestillinglisen har hørt et lyd fra meg. Denne gangen rosa ligger gansker høyt på listen, jeg har sendt inn forespørsel til leverandøren om hun kunne skaffe meg så mye stoff innom kort tid. Krysser virkelig på finger at stoffene kommer hjem i tid.

IMG_1247

2015-09-04

IMG_1312

Settet kom inn i sommer, rett før sommerferie. Jeg var så heldig har mange tålmodig kunder, og glad for kunden la meg utsatt bestillingen til nå. Dette er et spesiell sett som jeg vil nyte og kose meg når jeg syr. Ikke ofte jeg få et rosa sett med traktor, og jeg er glad sånne bestillingen kommer inn i ny og ne. Er ikke den knall tøff 🙂

IMG_1327

IMG_1352

IMG_1354

IMG_1330

IMG_1356

IMG_1366

IMG_1349

IMG_1331

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook