Lille engel

 Posted by at 07:53  pysje
sep 082015
 

IMG_1606

Uke 34 fikk Kjekk og Søt inn lysmint i French Terry, og jeg måtte bare klikke den hjem for å teste ut 🙂 Fargen er mye finere i virkelighet enn på bildet. Stoffet er øko-tex 100% sertifisert og innholder 95% bomull og 5% elastan. Stoffet er som resten i samling fra Kjekk og Søt, den er myk og deilig lett og jobber med.

Heldress mønstret er mitt eget, fremgangsmåte steg for steg og mønstret kan dere finne HER.  Vil teste ut hvor tjukk det er på kanten derfor endret jeg litt på mønstret, i stedetfor bue på halsen som på mønstret så har jeg tegnet om til 90grader vinkel. På heldress applikerer jeg en englevinger. På beina og armer syr jeg ekstra lang kanter så barna bruker lengere.

IMG_1611

Vil minne på dere jeg tar i mot bestilling i kveld fra kl. 19.00, alt info kan dere finne HER.

IMG_1607

IMG_1609

IMG_1613

IMG_1618

IMG_1614

  One Response to “Lille engel”

  1. […] inn lys mint French Terry igjen, stoffet er passe tykk nå til det kalde været. Jeg har også sydd en heldress til min niese i samme stoff. Det var mange fine bilder og skal vise dere neste gang for den […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook