Dachshund

 Posted by at 08:28  giveaway, stoff
sep 072015
 

//sponset produkt//

IMG_1521

Det er et hav av nettbutikker der ute som man kan velge og vrak.  Kjekk og søt er en av stoffbutikkene jeg handler mye stoffer av. Hun er rask med levering og top service hvergang. Jeg er super duper fornøyd med det jeg handler, og om varene ikke er på laget får du alltid beskjed.

IMG_1523

AVSLUTTET

I samarbeid med Kjekk og Søt har jeg fått den store gleden å gi en av mine følgere mulighet å vinne denne stoffpakken. Pakken innholdet alt du trenger for å sy et nydelig plagg

Du kan vinne:
– 1 m Dachshund fra Lillestoff
– 0.5 m mini dots bomullsjersey rød
– 1 pakke Schmetz jerseynåler
– 5 trykknapper rød-hvit polkadots

For å delta:
•følge Vivtra og Kjekk og søt Facebook siden
•skriver hva vil du sy om du vinner pakken på kommentaren her under på innlegget.

Vinneren trekkes den 13.sep
Lykker til!!!

IMG_1564

IMG_1528

Jeg har alltid for kjær i stoffene fra Lillestoff, stoffene er ikke bare i god kvalitet men også økologisk. Jeg kommer til å være veldig missunelig på vinneren. Dachshunden er så fint, tror må nesten ha den med ved neste bestilling. Jeg kan tenke meg sy pysje, bodysett, kjole eller kanskje en genseren- og tightsett…. Kan finne på masse fine når stoffene er så fine.

IMG_1530

IMG_1570

IMG_1532

IMG_1536

IMG_1542

IMG_1567

  59 Responses to “Dachshund”

 1. Jeg blir gjerne med. Jeg ville sydd en heldress med hette ala Retro overall fra “boka”. Prikker i hette og muligens som ribb.

 2. Ååå så herlig pakke ?. Jeg har akkurat fått min første pakke fra kjekk og søt og var superfornøyd. Rask levering og god sørvice.
  Jeg kunne tenke meg å sy kjole med tights til av disse stoffene? det hadde passet perfekt til min lille tupp.

 3. Tunika og tights??

  • Dachshund stoffet har jeg akkurat bestilt til en liten lue til mitt oldebarn. Hvis jeg vinner stoffet så syr jeg gjerne en body eller genser og bukse i str 80.

 4. Nydelige stoffer! Og alt du lager er også så utrolig nydelig og delikat! Aner ikke hva jeg vil sy hvis jeg vinner, men jeg er sikker på at datteren min kommer med et godt forslag 😉 Følger begge på Facebook 🙂

 5. For en herlig give away! Jeg vil nok sy en tights i dachs-stoffet, med linning i det matchende stoffet. Kanskje matchende sett til min yngste datter og min niese…? Jepp! Og matchende hårbånd må til <3

 6. Nydelige stoffer! Jeg krysser fingre for å vinne ?? Om jeg vinner vil jeg sy tights- og tunikasett til dattera mi. Da blir hun fin når hun skal begynne i barnehagen ???

 7. Åh, jeg elsker dachshunder! 🙂 Skulle gjerne sy en kjole til 4-åringen i huset, hun er helt kjolegal 🙂

 8. Kjempefint stoff. Jeg skrev i den andre kommentaren aat jeg ville sy tights, kjole og lue str very small, men jammen tror jeg det er niesen min på 7 år som må få seg en kjole. Krysser fingre & tær.

 9. Vil gjerne sy noe søtt til jenta mi i dette tøffe og søte stoffet

 10. Jeg vil gjerne sy en søt pikekjole av stoffet ☺

 11. Jeg vil sy søte tunika med tights til mine tvilling nieser ?

 12. Har handlet mye hos Kjekk og Søt, veldig bra service 🙂

  Om jeg er så heldig å vinne vil jeg sy en genser til meg selv av dachsstoffet og en matchende lue av prikkene 😀

  Ps Flott og inspirerende blogg du har!

 13. Åå det stoffet var kjempe søtt! Ville definitivt lager en kjole og tights av dette, hadde blitt kjempe fint ??

 14. Åååååh, nydelig gave! Jeg vil sy glade barneklær! Kanskje en søt genser med matchende lue. Eller en kjole eller en jumpsuit. Uante muligheter!

 15. Oi så fine stoffer!
  Jeg er veldig fersk innen søm, men en kjole til min beste venninnes datter ville jeg nok prøvd meg på! Etter flere års prøving har endelig en liten jente funnet veien, og når foreldrene elsker jakt og friluftsliv, selv har 4 dachser og i tillegg elsker hun hjemmelagde ting, så kjenner jeg at dette hadde vært midt i blinken!

 16. Hvis jeg hadde vunnet Stoff pakken ville jeg sydd en kjole til min 1 klassing ?
  Ps jungelen av nettbutikker har jeg ikke tatt del i av årsak …STOR forvirring…..
  Så hadde vært kjekt med en positiv opplevelse fra en nettbutikk ?

 17. Hvis jeg vinner, skal jeg sy en kjole til datteren av dach hund stoffet med tilhørende tights i polkadots 😀

 18. Nydelig kombinasjon :))) Tenker det ville blitt meget lekkert på en Harem romper 🙂

 19. For ett søtt stoff. Det hadde vært kjempekjekt å vinne dette her. Jeg ville prøvd meg på en tunika med hette og lommer eller en selebukse med lapper og lommer. Da får jeg meg en utfordring =) Krysser fingrene =)

 20. Så nydelig stoff! Jeg tror jeg ville sydd heldresser til baby i den stoffkombinasjonen ???

 21. Veldig søte stoffer! Jeg ville sydd en peplum-tunika med prikkete puffermer til en liten jente 🙂 Kanskje med en liten knappedetalj bak i nakken?
  Merker at jeg veldig gjerne vil sy dette akkurat nå 😉

 22. Åhhh, ja takk 🙂 ville sydd noe matchende til storesøster og lillesøster i huset 🙂
  Det ville nok mest sannsynlig blitt like kjoler vil jeg tru, siden di elsker å gå med kjoler 🙂 og kanskje like luer til di også 🙂

 23. Åååå! Håper å vinne denne pakken? jeg vil sy en kjole i bursdagsgave til ei jente i barnehagen til sønnen min?

 24. Dette stoffet er så nydelig :-).. Visst jeg vinner, så vil jeg sy en bukse og kanskje en genser til niesen min som elsker å gå i hjemmesydde klær 🙂

 25. Å for et nydelig stoff?
  Jeg ville laget en tunika med tights eller en slags jakke med dette som fôr til ei eller begge jentene mine

 26. Flotte stoff og kombinasjon! Supert med økologisk både for brukar og miljøet.
  Ville sydd tunika og tights til ei lita vennine.

 27. Det vil no bli en kjole av dette lekre stoffet, om en er heldig å vinne. Og du har no en fantastisk flott blogg, og er en raser på symaskinen. Og stoff fra Kjekk og søt har eg bare godt å si om. 🙂

 28. Så utrolig fine stoffer! Jeg ble skikkelig varm i syhjertet mitt!
  Hvis jeg hadde vunnet, ville jeg helt klart sydd en kjole til vesla på 2 år ?

 29. Har en venninne som har et tantebarn som ble mamma for en uke siden. Dette tantebarnet ble varslet om at de kom til å få en gutt hele graviditeten (hyppige ultralyd av ulike årsaker). Vel “i havn” kom det en jente!!! ? Denne nyankomne verdensborgeren har i prinsipp bare “gutteklær”, så planene er body (aldri sydd body før, bare gensere, t-skjorter, joggebukser, shortser etc), bukse, smekke og lue. Vet ikke om det er nok, men da kjøper jeg jo bare mer.

 30. Dette stoffet kunne jeg absolutt tenkt meg å sy kjole eller tunika av til ett, kanskje to av barnebarna.
  Veldig artig å se alt det fine du syr, utrolig så flink du er med applikasjon! 🙂

 31. Så fine stoffer!? Enig i at kjekk og søt er ein av favorittbutikkane, så mykje fine stoff! Om eg vinn vil eg gjerne sy gensere til jentene mine og kanskje eg skal prøva meg på prikkete bomullsbukser?

 32. Herlig pakke? Dette må passe perfekt til en kjolebody og tights samt ei lue til en barselgave?

 33. Du syr virkelig utrolig mye fint!
  Fikk ikke til å legge inn link til facebooksiden min. Er stort sett der jeg legger ut det jeg syr. (*atina*- en fot innen de fleste hobbyer)
  Om jeg skulle være så heldig å vinne dette stoffet blir det nok til en kjole til ei av jentene mine 🙂

 34. Så skjønt! Jeg ville ha sydd tunika, tights og pannebånd 🙂

 35. Jeg ville sydd en tøff kjole av disse to tøffe stoffene 🙂

 36. Jeg er nesten helt ny bak symaskinen, men med dette hadde jeg prøvd meg på en langermet kjole med lommer på til hun som BARE skal gå i kjole i barnehagen!

 37. Kjempefine fine farger/fargekombinasjon?Så arti med knapper som ligner på stoffet?Jeg ville sydd tunikakjole med dachshund stoffet som hovedstoff og det røde dot stoffet til armer og som lomme foran?

 38. Jeg ville sy noe til barnebarna som: “ønske rosa” ?

 39. Noe fint til Nora

 40. Her i huset skal alt svinge for tiden, så da tenker jeg kjole av typen jumper med påsydd skjørt. Så blir det matchende tights og lue til?

 41. Jeg ville sydd body:-)

 42. kjempe flott stoff. Eg vil sy kjolebody til tantejenta mi på 4 veker? + ei lue til ei jente som ventes i Oktober:-)

 43. Å…. For noen kjempelekre stoffer. Tror mitt barnebarn på 1 1/2 år hadde blitt veldig søt i tunika og tights av dette flotte stoffet ?

 44. Flott stoff. Ville sydd Kjole/tunika og tights. Evt lue til ?

 45. jeg vil gjerne være med på dette og kunne tenkt meg å sy tunika og tights til minstemann og topp/genser til mellomsten og hadde det blitt noe til overs kanskje lue og andre småting til gaver. Nåler har jeg jo alltid bruk for.

 46. Så heldig du er som får dele ut så nydelig stoff 😀 keg ville sydd kjole til dattra mi på 3 år om jeg vant ❤

 47. Åååå, kjekk og søt er en fantastisk butikk <3 Og så kjekk premie!

  Vil sy kjole/tunika og tights til jenten min om jeg vinner 🙂

 48. Så nydelig stoff!
  Enig i at kjekk og søt er en super butikk, handler selv mye derfra 😉
  Ville nok sydd noe til 2 åringen i huset, og mest sannsynlig en kjole med litt morsomme detaljer?

 49. Jeg ville sydd kjole til frøkna mi på 5 år.

 50. Nydelig stoff! Det hadde nok blitt til en genser og detaljer på bukse, til min hundegale 5-åring ?

 51. Så nydelige stoff både hva farger og kvalitet gjelder. Jeg ville sydd en kjole til ei lita tulle som er blitt skolejente nå i høst og ikke nok med det–hun har fått en liten bror også:-) og da ville jeg sydd noe til han også (bukse og smekke kanskje) så de kunne matche hverandre.

 52. Jeg skal sy sukkersøte små julegaver til min familie, og kule tights til min kresne 10-åring.

 53. Hvis jeg vinner vil jeg sy tights og kjole til en liten baby

 54. Nydelige stoffer, måtte definitivt bli kjole til frøkena på 3 år, evt med en thigts til,hun elsker kjoler, og går helst bare i det 🙂

 55. Knallstilige stoffer 🙂 Ville ha sydd en tunika 🙂 Passer bra da vi har en Dachs på 10 år her hjemme 😉 barbroaer@gmail.com

 56. Nydelige stoffer og kjekk og alt er en super nettbutikk. Av disse stoffene måtte det nok blitt noe til min datter. Ser for meg en kjole med lommer, og tights til 🙂

 57. Herlig stoff ?
  Ville sydd kjole med tights til lillefrøkna mi ?

 58. ønsker å sy babyklær til min kommende fetter/kusine

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook