Forever

 Posted by at 10:17  DIV
sep 062015
 

IMG_1404

Tidligere i sommer ble jeg kontaktet av skjønne Eva som sto bak bloggen Divamamma. Må si hun er kjempe flink, innom 1,5 år som Forever Living  forhandler, og selvstendig næringsdrivende nådd hun et utrolig  nivå som selv hun ikke trodde selv. Er veldig imponerer over Eva som stå på og den sjansen hun tok.

Som sagt Eva spurte meg om jeg har lyst å prøve noe av Forever produkter, noe jeg takket ja til.. Jeg så faktisk etter et dagkrem til mitt sensitiv hud. Huden min er veldig ømtålig ny produkter gir lett kviser, det er også en av grunnen jeg var trofast det kremet jeg brukt.

IMG_1394

Litt info om Aloe Cleanser:

Mild rengjøringslotion som effektivt fjerner smuss og makeup. Huden blir ren og myk uten å føles hverken fet eller tørr. Hovedingrediensen er Aloe vera, og i tillegg inngår blant annet jojobaolje, allantoin og vitamin C.

Elsker denne rengjøringslotion, bruker den hver kveld 🙂 Etter har fjernt make up og en runde med denne lotion får du en myk og rent hud. Vet ikke hvordan skal beskrive dette….. bare forestiller deg babyromper hud 🙂  Lotion er nesten tomt, må bestiller mer snart 🙂

IMG_1425

Litt info om Firming Day Lotion:

Pleiende dagkrem som holder huden myk og smidig. Gjenfukter, styrker og beskytter mot vær og vind. Perfekt som underlag til makeup. Inneholder i tillegg til hovedingrediensen Aloe vera, blant annet urteekstrakt, hyaluronsyre og vitaminene C og E.

Kremene fikk jeg før sommer men først i bruk for en måned siden. Etter brukt kremen kan se huden gir mer glans og mindre tørr i det området som jeg hadde probleme tidligere. Fete glans i T-sonen ble også borte, best av alt jeg ikke får kviser når jeg bruker kremen( noe jeg får hver gang jeg bruker ny ansikt produkter) Kremen kan være litt for fet på sommer, det er også en av grunnen tok så lang tid før jeg bruke den. Nå som gradstokken senker og høste rundt hjøre så kremen er utrolig bra for min hud.

IMG_1450

Det jeg skriver her er mine meninger ut i fra det jeg testet produkten og forhuden min. Huden min er veldig sensitiv  og lett får kviser, har kastet mange produkter rett i søppel i oliker prisnivåer pga. huden tåler rett og slett ikke.

Om dere vil ha mer om produkter kan kontakte EVA på mail evashelse@gmail.com eller besøker hennes nettsiden HER.

IMG_1437

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook