fotoprint

 Posted by at 08:37  action bilder, genser
sep 052015
 

IMG_1556

Høsten er her og er på tid fyller opp graderoben til lillemann med litt genser. Da jeg så en la ut fotoprinte på FB måtte jeg skaff meg noe av disse kule stoffer. Fotoprinterene er i jersey og er fra Stoff og Stil, ikke alle som jobber der vet de har disse stoffene, men vi fant til slutt. 3 biter ble med hjem og helt tilfeldig kom også stoffene fra Kjekk og Søt i posten på samme dag og de matchet med printerne.

Til rev genseren matche jeg med mintgrønn økologisk jersey fra Kjekk og søt og fotoprint jersey og ribbe fra Stoff og Stil

IMG_1558

Vaskebjørn genseren matche jeg med lyseblå melert økologisk jersey fra Kjekk og søt og fotoprint jersey og ribbe fra Stoff og Stil

IMG_2144

IMG_2149

Tiger genseren matche jeg med svart jersey fra Kjekk og søt og fotoprint jersey og ribbe fra Stoff og Stil (gensern ble revet bort fra hengeren med en gang) Rakk tok noe bilder med mobilen mens gensern er forsatt flekkfritt

IMG_1551

Spidemann stoff kjøpt jeg fra stofstedet.dk da de hadde salg i sommer, til spideman stoff matche jeg med rød økologisk jersey fra Kjekk og Søt og ribbe fra Stoff og Stil

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook