koselig sy stund

 Posted by at 12:19  hverdagsliv
aug 242015
 

IMG_1147-2

Jeg og Helene blitt kjent på facebook for en stund siden, vi pm og deler sy erfaringer med hverandre. Så bestemte vi oss arrangerer  en koselig sykveld sammen. Jeg gledet meg for å møte ny syvenninne min, med sin svarte BMW Helene tok med masse systasj og maskiner. Gøy å se andre sy verktøy enn det jeg bruker til vanlig. Morsomt å lære seg nye tekniker og prøver på en annen maskin. Hennes symaskin er noe jeg ønsker meg, ble mer og mer forelsker i den ut kvelden.  Helene fikk lånte min Frk.Bunny og applikerte lille frøken. Jeg viste Helene min applikasjon tekniker og hun prøvde litt selv. Dessverre tiden gikk utrolig fort når man ha det gøy. Helene fikk ikke sy ferdig bodyen sin, hun får montere resten hjemmme.

Kvelden var gøy og lærerik, vi har avtalt vi skal gjentar dette igjen. Neste gang blir hos henne og jeg gleder meg allerede.

IMG_1141-2

IMG_1142-2

IMG_1145-2

IMG_1146-2

IMG_1148-2

IMG_1149-2

IMG_1151-2

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook